Automotions Rent
'De grootste autoverhuurder van
Zuid-West Nederland!’
Automotions Rent snel en gemakkelijk een auto of bus huren

Automotions Rent

Automotions Rent (voorheen AVK Autoverhuur ) is al meer dan twintig jaar hét adres voor autoverhuur in zuidwest-Nederland. Het huren van een auto is vaak nog niet vanzelfsprekend. Onderwerpen als borgstelling, administratieve rompslomp én ‘boetes’ bij schade zorgen voor een hoge drempel. Automotions Rent is er van overtuigd dat je door goed communiceren en transparante afspraken al veel drempels kunt wegnemen.  

Bij Automotions Rent staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. De klant moet zorgeloos een betrouwbare auto kunnen huren. Door de klant vooraf een heldere uitleg te geven over het huurproces, duidelijke afspraken te maken over de inname én samen met de klant de auto vooraf te controleren, ontstaat er geen onduidelijkheid over verhuur, inname of eventuele schades achteraf. U weet waar u aan toe bent en dat is een fijn idee wanneer u op weg gaat met uw huurauto.

Met onze focus op transparantie, service, betrouwbaarheid en bereikbaarheid hopen wij úw vaste partner in autoverhuur te mogen zijn.  Bent u ondanks alles tóch ontevreden? Dan hebben wij een ‘niet goed, geld terug’ policy. 

We hebben er het volle vertrouwen in dat u 100% tevreden bent en dat u met een glimlach uw huurauto weer inlevert aan het einde van een huurperiode.

Meer weten over Automotions Rent of direct een auto huren? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
 
Vestigingen

Roosendaal
Venneveld 16
4705 RR Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 399 895
rent@automotions.nl


Breda
Minervum 7001C
4817 ZL Breda
Tel: +31 (0)76 - 52 81 481
rent.breda@automotions.nl


Goes
Pearyweg 9
4462 GT Goes
Tel: +31 (0)113 - 223 752
rent.goes@automotions.nl

Google Maps
Google Maps
Social Media
Facebook
Youtube:
Youtube
Bovag
© Automotions Rent ©2019